• WORK SUPPORT AGENCY
  WSA
  Agenţie de muncă temporară
  Servicii
 • Agenția dumneavoastră preferată pentru muncă temporară.

Cine suntem? | WSA

Suntem o societate comercială, situată în Brașov, România și autorizată ca și agent de muncă temporară de către Ministerul Muncii din România. Societatea WSA a fost înființată pe baza vastei experiențe internaționale a fondatorului și a colaboratorilor săi, în ceea ce privește consultanța în afaceri și serviciile din domeniul resurselor umane , înființată conform legilor ce sunt în vigoare.

Misiunea noastră este aceea de a oferi SUPPORT pentru societățile europene care doresc să își lărgească orizonturile propriilor afaceri în România cu ajutorul consultanței noastre, sau angajând temporar persoane.

În sprijinul acestei idei, societatea noastră vine cu o echipă internațională profesionistă, formată din consultanți comerciali, experți contabili și juriști.Fiecare membru al organizației noastre, cunoaște și comunică în cel puțin doua limbi de circulație internațională cum ar fi: engleză, germană, italiană, franceză și nu în ultimul rând română. Aceste persoane au experiență de muncă în țări din Uniunea Europeană și împărtășesc o pasiune pentru munca lor.

W. S. Agency este mândră să fie în măsură să ofere clienților săi un serviciu personalizat, oferindu-le posibilitatea de a ne contacta în orice moment, înainte și după orele de birou obișnuite și în week-end, deoarece , în zilele de azi, disponibilitatea și posibilitatea de a fi contactat în orice moment este considerată ca o datorie a fiecărui furnizor.

W. S. Agency, agenția dumneavoastră preferată pentru muncă temporară.

Echipa WSA este formată din consultanți comerciali experți contabili juriști profesioniști.

Fiecare membru al organizației noastre, cunoaște și comunică în cel puțin doua limbi de circulație internațională cum ar fi: engleză, germană, italiană, franceză și nu în ultimul rând română. Aceste persoane au experiență de muncă în țări din Uniunea Europeană și împărtășesc o pasiune pentru munca lor.


Acte WSA

Certificat de atestare fiscală

Descarcă PDF »

Certificat DURC

Descarcă PDF »

Diplomă / Loc.I, Jud. Brașov

Descarcă JPG »Servicii WSA | Agenţie de muncă temporară

Agentie de munca temporara, autorizata de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale prin autorizatia Seria A nr. 0000561 data 23.04.2015

Activitatea se desfasoara in conformitate cu legea romana, respectiv, Legea 53/2003 – Codul Muncii, actualizat si modificat, Legea 40/2011- care modifica Legea 53/2003 si H.G. nr. 938/2004, care reglementeaza furnizarea fortei de munca prin Agent de Munca Temporara.

Ce presupune serviciul nostru?

Selectam si recrutam personal calificat sau necalificat in orice domeniu de activitate pe baza cererilor specifice ale clientilor interesati. Persoanele identificate sunt angajate de catre societatea noastra conform legislatiei romane si sunt puse la dispozitia clientilor solicitanti cu contract de munca pe perioada determinata. Acest lucru poate fi realizat si cu candidatii propusi de catre client, in acest caz cetateni romani sau cetateni ai comunitatii europene, societatea noastra devenind noul angajator ocupandu-se in totalitate de administrare cu evidente avantaje economice.

Care sunt avantajele clientilor nostri?

Costuri extreme de avantajoase, oferte personalizate in functie de specificul clientului si transparent tratate si stabilite cu acesta. Personal pus la dispozitie in cel mai scurt timp conform cerintelor si conform duratelor stabilite de comun accord. Clientul poate face fata cu usurinta fluctuatiilor de comenzi, precum si fluctuatiilor de personal datorate concediilor, vacantelor sau imbolnavirilor, putandu-se concentra asupra propriei afaceri. Personalul va fi angajat al Agentiei nostre de munca temporara, fara nici un fel de obligatii birocratice sau administrative din partea clientului. Flexibilitate in inlocuirea persoanelor puse la dispozitie.

Care sunt serviciile oferite?

Selectia si recrutarea de personal de catre o echipa special pregatita. Metode severe de verificare ale candidatilor atat din punct de vedere psihologic si medical cat si din punct de vedere profesional (probe de lucru specifice meseriei). Posibilitatea realizarii de interviuri on line cu candidatii propusi sau angajarea persoanelor indicate de catre client cu relativele avantajele economice. Organizam sosirea personalului la locul de munca pana in cele mai mici detalii. Supraveghem evolutia personalului in intreprinderea clientului, suntem adeptii unei continue colaborari fiind in acelasi timp si consilierul acestuia. Angajatii temporari vor avea card european de sanatate si formularul A1 eliberat de catre Casa Nationala de Pensii si Asigurari de Sanatate Bucuresti.

Care sunt domeniile acoperite?

Transporturi auto: soferi profesionisti, mecanici auto, dispeceri, administratori parc auto. Turism: receptioneri, sefi sala, barmani, ospatari, cameriste, etc. Sector industrial: ingineri specializati pe diverse domenii, muncitori calificati sau necalificati, strungari traditionali sau cnc, frezori, rectificatori, montatori, sudori, etc Sector medical: asistente medicale, medici, ingrijitori la domiciliu. Deasemenea oferim servicii de recunoastere a diplomelor de studii pentru asistenti medicali in vederea obtinerii aprobarii de desfasurare a activitatii ( exemplu IPASVI pentru Italia). Sector Constructii: Muncitori calificati sau necalificati in functie de cerintele clientilor .

Care este garantia angajamentului nostru?

Certificatul de atestare fiscala al societatii ca si garantie a legalitatii noastre si a faptului ca ne achitam toate obligatiile financiare in calitate de angajator legal al personalului temporar (DURC). Autorizatia de functionare eliberata de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale, Seria A nr. 0000561 / 23.04.2015 Pentru a asigura respectarea obligatiilor salariale, W.S. Agency detine o garantie bancara constituita la Banca Transilvania, conform prevederilor legale din Romania si din Comunitatea Europeana. Asistenta juridica specializata. O echipa internationala, foarte bine pregatita si informata, in permanenta la dispozitia clientului.

Echipa nostră este la dispoziţia Dumneavoastră!
Vă aşteptăm!

Servicii WSA | Asistenţă industrială

Activitatea se desfasoara in conformitate cu legea romana, cu Codul muncii din Romania si cu legiile Europene in vigoare.

Ce presupune serviciul nostru?

Serviciul nostru din domeniul asistentei industriale se imparte in doua categorii si anume:
Un pachet complet de servicii de consultanta de implementare , de servicii administrative si de gestiune operationala a bussinesului din domeniul industrial sau comercial al clientului care doreste sa deschida un punct propriu de lucru in Romania. Parteneriat industrial manufacturier, pentru firmele industriale , activitati productive cu un mare procentaj de activitati manuale de tip outsourcing, de asamblari de semifabricate si produse finite in sectorul mecanic, electromecanic, electric si electronic.

Care sunt avantajele clientilor nostri?

  • Costul foarte convenabil al fortei de munca calificate sau necalificate. Costuri orare extrem de competitive.
  • Avantaje economice – impozitul pe profit 16%
  • Disponibilitate de mana de lucru calificata si necalificata.
  • Romania – tara cu traditie industriala dar si tehnic universitara.
  • Transport convenabil din punct de vedere al timpului de livrare, nu este necesara crearea de stocuri costisitoare.
  • Suportul echipei noastre administrative, echipei de specialisti ingineri si tehnicieni pregatiti sa faca fata oricarei provocari.


Care sunt serviciile oferite?

1. In cazul servicilor de consultanta si administrative.
  • Constituirea societati in numele Clientului.
  • Consultanta pentru obtinerea de autorizatii necesare activitatii
  • Cautarea si alegerea de spatii productive si/sau comerciale si asistenta in vederea inchirierii sau achizitionarii unui spatiu
    sau hale de productie.
  • Realizarea unui plan de fiabilitate.
  • Administrare fiscala, contabilitate, asistenta legala si juridica.
  • Servicii de personal: gestionarea personalului, plati, salarii, state de plata, selectie de personal si recrutare.
  • Transport si logistica.

2. In cazul parteneriatului industrial
Realizam activitati industriale din domeniul mecanic si electromecanic, asamblari preponderant manuale cu incidenta mare asupra costului de manopera pentru clientii interesati in baza unui contract de colaborare.
Toate etapele necesare desfasurarii activitatii sunt in responsabilitatea noastra, de la partea administrativa si logistica si pana la organizarea fluxului de montaj si de productie.
Componentele si semifabricatele cat si dispozitivele si utilajele necesare procesului de montaj si productie sunt puse la diapozitie de catre client. Tarifele sunt stabilite de comun accord cu clientul prin contract si tin cont de costul orar si de timpii de montaj stabiliti.

Care este garantia angajamentului nostru?

Certificatul de atestare fiscala al societatii ca si garantie a legalitatii noastre si a faptului ca ne achitam toate obligatiile financiare in calitate de angajator legal al personalului temporar (DURC).
O echipa internationala, foarte bine pregatita si informata, cu experieta in domeniul industrial, in permanenta la dispozitia clientului.

Echipa nostră este la dispoziţia Dumneavoastră!
Vă aşteptăm!

ROMANIA si avantajele sale

Romania este una din cele mai mari tari din Europa Centrala, dupa Polonia. Din punct de vedere politic, este o republica parlamentara in care drepturile democratice sunt garantate prin Constitutie.

Pozitia geografica ofera un avantaj, permitand accesul spre tarile foste U.R.S.S., Orientul Mijlociu si Africa de Nord. Romania este acoperita de o retea de comunicatii mobile si retele GSM foarte bine dezvoltate, care pot aduce un mare aport de valoare oricarei afaceri.
Calitatea resurselor umane dobandite datorita pregatirii tehnice , cu costuri reduse in comparativ cu cele din U.E, aduc Romaniei un mare avantaj . Romanii au de asemenea competente lingvistice recunoscute atat pentru limbile moderne, invatate in clasele primare sau la universitate (engleza, germana,franceza, italiana), cat si pentru limbile minoritatilor regionale si nationale (Ungureste, Sarbeste, Rusa).

Cultura europeana si apropierea geografica (in medie la 2 ore distanta de orice destinatie europeana) , fusul orar compatibil cu cel din Europa Occidentala, costurile reduse fata de Ungaria, Republica Ceha sau Polonia aduc un alt avantaj Romaniei ca si mediu de afaceri.

Date numerice:

 • 21 milioane de locuitori

 • 34% din Pib ca si debit public, in timp ce in Italia este de 127%

 • 2014-2018 un nou val de fonduri europene

 • 1 Euro = 4.40 lei

 • 925 lei salariul minim net pentru un muncitor care lucreaza cu norma intreaga (full time)

 • 5.78 lei pentru un litru de benzina

 • 400 lei taxa anuala Rca pentru un autovehicul cu motor de 1.4

 • 60 lei taxa anuala de proprietate a unui autovehicul cu motor de 1.4

 • 120 lei Vinieta autostrada in timp ce in Slovenia aceeasi cifra acopera doar o luna.

 • 1.35 lei /km pentru taxi

 • 2 h distanta intre Brasov (unde se afla sediul nostru) si Otopeni (aeroportul de la Bucuresti)

 • 120 Euro reprezinta costul dus intors al unui zbor spre Italia cu o companie low cost Wizzair o Blueair, La Spezia, Roma, Catania, Napoli si Perugia.

 • 100 lei costul unei nopti intr-un Hotel de 3 stele

Work Support Agency

Agenția dumneavoastră preferată pentru muncă temporară

WSA Social

In primi doi ani de activitate, WSA a sustinut in intregime activitatea sportiva a echipei de seniori Fc Precizia Sacele care in 2015 a reusit sa cucereasca locul doi in Cupa Romaniei din Brasov si promovare.
Din August 2015 WSA sustine activitatea sportiva a echipei de seniori Asc Coltea 1920, campioana Romaniei in 1927/28.

Contact WSA

Contact WSA

W.S. AGENCY SRL

Nr. ORC : J8/1538/28.09.2012
CUI: RO 30722861
Inregistrat in: Romania


Birouri WSA