• WORK SUPPORT AGENCY
  WSA
  Ideiglenesmunka-közvetítő ügynökség
  Szolgáltatások
 • Az Ön kedvenc ügynöksége az ideiglenes munkahely-szolgáltatásban.

Kik vagyunk? | WSA

Cégünk a romániai Munkaügyi Minisztérium által is elismert ideiglenes munkaközvetítéssel foglalkozik, brassói (Románia) székhellyel. A WSA vállalat koncepciója az alapítók kiterjedt nemzetközi tapasztalataira épül, ami a humánerőforrás terén nyújtott kereskedelmi tanácsadást illeti, a hatályban lévő törvényekre alapozva.

Küldetésünk TÁMOGATÁST nyújtani olyan európai vállalatoknak, amelyek Románia felé szeretnének terjeszkedni a mi segítségünk igénybevételével, vagy ideiglenes munkahelyeket kínálnak.

Ezt a célt követve cégünk egy nemzetközi, professzionális csapattal rendelkezik, amely üzleti tanácsadókból, mérlegképes könyvelőkből és jogászokból áll. Vállalatunk minden tagja beszél legalább két világnyelvet, mint az angol, a német, az olasz, a francia, és nem utolsó sorban a román. Tagjaink az Európai Unióban szerzett tapasztalattal rendelkeznek, és szenvedéllyel űzik szakmájukat.

A W. S. Agency büszke arra, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújthat klienseinek, elérhető bármikor, munkaidőn kívül, és hétvégén is, hiszen az állandó elérhetőség nemcsak lehetőség, hanem kötelesség is minden szolgáltatónak.

W. S. Agency, az Ön kedvenc ügynöksége az ideiglenes munkahely-szolgáltatásban.

A WSA professzionális üzleti tanácsadó mérlegképes könyvelő jogász csapattal rendelkezik.

Vállalatunk minden tagja beszél legalább két világnyelvet, mint az angol, a német, az olasz, a francia, és nem utolsó sorban a román. Tagjaink az Európai Unióban szerzett tapasztalattal rendelkeznek, és szenvedéllyel űzik szakmájukat.


WSA - dokumentumok

Adóügyi igazolás

Letöltés PDF »

DURC dokumentum

Letöltés PDF »

Diploma / I. helyezés, Brassó megye

Letöltés JPG »WSA Szolgáltatások | Ideiglenesmunka-közvetítő ügynökség

Az ideiglenesmunka-közvetítés szolgáltatást a Munkaügyi, Családügyi és Szociális Védelmi Minisztérium által jóváhagyott, A 0000561-os számú felhatalmazás alapján nyújtunk, amely 2015. április 23-án lépett érvénybe.

Aktivitásunk a romániai törvények szerint történik, a munkatörvénykönyv következő törvényei alapján: 53/2003-as, aktualizált, módosított törvény, a 40/2011-es törvény, amelyet módosít az 53/2003-as és a H. G. 938/2004-es, amely szabályozza az emberi erőforrások ideiglenes munkaközvetítését.

Mit feltételez a szolgáltatásunk?

Toborozzuk és kiválasztjuk a képzett vagy képzetlen munkaerőt bármilyen tevékenységi területről, a vevői igényeknek megfelelően. Az azonosított személyeket a mi vállalatunk alkalmazza a román törvények alapján, és az ügyfelek rendelkezésére bocsátjuk meghatározott időre. Ez a folyamat végbemehet olyan jelöltek esetében is, akiket az ügyfelek javasolnak, ez esetben, ha a jelöltek román vagy európai állampolgárok, a WSA vállalat alkalmazásába kerülnek, és teljes egészében részesülnek a nyilvánvaló gazdasági előnyökből.

Mik ügyfeleink előnyei?

Rendkívül kedvező költségek és személyre szabott, átlátható kínálat. Az ügyfél rendelkezésére bocsátott személyzet a lehető legrövidebb időn belül, a közösen megállapított időkeretre. Klienseink számára könnyedén kezelhetővé válik a megrendelések ingadozása, valamint a hivatalos szabadság, vakáció, vagy betegszabadság esetén fellépő hiányosságok. A személyzet a mi ügynökségünk alkalmazottja, így ügyfelünknek semmilyen bürokratikus, vagy adminisztratív kötelessége nincs. Rugalmasság a személyzet lecserélése terén.

Milyen szolgáltatásokat kínálunk?

A személyzet toborzása és kiválasztása képzett szakemberek seg ítségével. Szigorú módszerek alapján megválogatott jelöltek, akik pszichiátriai vizsgálaton és szakmai próbán is részt vesznek. Online interjúk levezetésének lehetősége, vagy a kliens számára gazdaságilag előnyös személyzet alkalmazása. Megszervezzük a jelölt megérkezését a munkahelyre a legapróbb részletekig. Megfigyeljük a személyzet fejlődését, nyitottak vagyunk a folyamatos együttműködésre és tanácsadásra. Az ideiglenes alkalmazottak európai egészségügyi kártyával és A1-es nyomtatvánnyal rendelkeznek, amelyet a bukaresti Országos Egészségbiztosítási Pénztár állít ki.

Milyen szakterületek vannak lefedve?

Gépjármű-szállítás: hivatásos sofőrök, szerelők, diszpécserek, flottamenedzserek. Turizmus: recepciósok, éttermi vezetők, bárosok, szakácsok, szobaszemélyzet stb. Ipari szektor: különböző szakterületekre szakosodott mérnökök, szakképzett és szakképzetlen munkások, hagyományos, vagy CNC-esztergályosok, marók, köszörűsök, szerelők, hegesztők stb. Orvosi szektor: ápolók, orvosok, otthoni gondozók. Ugyanakkor szolgáltatásunk kiterjed olyan ápolók diplomáinak elismertetésére, akiknek szükséges ez a kvalifikáció az alkalmazáshoz (pl. IPASVI az olaszországi munkákra). Építőipari szektor: szakképzett és szakképzetlen munkások, a kliens igényeinek megfelelően.

Mi a garancia vállalkozásunkra?

Vállalatunk adóigazolása és az a tény, hogy alkalmazóként minden pénzügyi kötelességünknek eleget teszünk, garancia törvényességünkre. Cégünk adóigazolását a Munkaügyi, Családügyi és Szociális Védelmi Minisztérium hagyta jóvá, melynek száma: 0000561 / 23.04.2015. Annak érdekében, hogy betartsunk minden törvényt, ami az alkalmazással kapcsolatos, ügynökségünk részese a Transilvania Bank által létrehozott banki garanciaprogramnak, a romániai törvénykezés betartásával, amely részese az Európai Unió közösségének. Jogi szaktanácsadás. Egy nemzetközileg jól felkészült és informált csapat áll klienseink rendelkezésére.

Csapatunk mindig az Ön rendelkezésére áll!
Szeretettel várjuk!

WSA Szolgáltatások | Ipari szaktanácsadás és outsourcing

Aktivitásunk a román állam, a munkatörvénykönyv és az európai normák előírásainak megfelelően zajlik.

Mit tartalmaz a szolgáltatásunk?

Szolgáltatásunk két részre oszlik:
Egy teljes csomag, amely az ipari vagy kereskedelmi szakterületen történő konzultációból, adminisztrációs szolgáltatásokból és operatív irányításból áll olyan ügyfelek esetében, akik munkapontot szeretnének nyitni Romániában.
Partnerség az ipari gyártásban olyan ipari cégek esetében, amelyek termelői tevékenysége nagy százalékban az emberi erőforrás kiszervezésén alapul, illetve félkész- és késztermékek előállításával, mechanikus, elektromechanikus, elektromos és gépészeti ágazatban tevékenykedik.

Milyen előnyei vannak ügyfeleinknek?

  • A szakképzett és szakképzetlen munkaerő rendkívül előnyös költsége. Versenyképes órabér-költség.
  • Pazdasági előnyök – 16%-os profitadó
  • Mindig elérhető szakképzett és szakképzetlen munkaerő.
  • Románia – az ipari múlttal és ipari felsőoktatással rendelkező ország.
  • A fuvarozás szempontjából előnyös szállítási idő, nincs szükség drága készletek felhalmozására.
  • Csapatunk folyamatos adminisztratív támogatása jól felkészült mérnökökkel és technikusokkal, akik készek szembenézni a
    kihívásokkal.

Milyen szolgáltatásokat kínálunk?

1. Az adminisztratív tanácsadás és a konzultációs szolgáltatások esetében.
  • A vállalkozás felépítése az ügyfél nevében.
  • A vállalkozás engedélyeinek megszerzésében való segítségnyújtás.
  • Termelési és kereskedelmi épületek felkutatása és kiválasztása, segítségnyújtás azüzlethelyiség, gyártócsarnok
    megvásárlásában vagy kibérlésében.
  • Megbízhatósági terv kidolgozása.
  • Adminisztrációs szolgáltatások nyújtása a költségvetésben, könyvelésben, valamint igazságügyi és jogi szaktanácsadás.
  • Szolgáltatás a személyzet irányításában: kifizetések, bérek, bérszámfejtés, személyzet kiválasztása és toborzása.
  • Szállítás és logisztika.

2. Az ipari gyártásban való partnerség esetén
A partnerségi megállapodás esetében ipari tevékenységet kínálunk a következő szakterületeken: mechanika, elektromechanika, illetve olyan tevékenységek esetében, ahol nagyszámban foglalkoztatnak emberi munkaerőt, ezáltal pedig jelentős befolyásoló tényező a munkaerő költsége.
A tevékenység minden területén vállaljuk a teljes felelősséget, legyen az közigazgatási munkafolyamat, logisztika, vagy épp az előállítási és gyártási folyamat megszervezése.
Minden alkatrész, félkész termék, felszerelés és gépezet, amely az előállítási és gyártási folyamathoz szükséges, a kliens rendelkezésére áll.
Minden költséget az ügyféllel közösen állapítunk meg, szerződésbe foglalva, és figyelembe véve az előállítási időt és az órabéreket.

Mi a garanciája részvételünknek?

Vállalatunk adóigazolása és az a tény, hogy alkalmazóként minden pénzügyi kötelességünknek eleget teszünk, garancia törvényességünkre.
Cégünk egy nemzetközi, professzionális csapattal rendelkezik, amely nagy tapasztalattal rendelkezik az ipari szektorban, és folyamatosan ügyfeleink rendelkezésére áll.

Csapatunk mindig az Ön rendelkezésére áll!
Szeretettel várjuk!

ROMÁNIA és annak előnyei

Románia Közép-Európa egyik legnagyobb országa Lengyelország után. Politikai szempontból parlamentáris köztársaság, a demokratikus jogok pedig az Alkotmány által garantálva vannak.

Földrajzilag nagy előnye, hogy belépést enged a volt Szovjetunió országaiba és Észak-Afrikába. Románia kitűnő GSM-hálózattal rendelkezik, amely bármely vállalkozásnak kimagasló hozzájárulást jelent.

A humán erőforrás felkészültségét garantálja a műszaki képzés elérhetősége, amelynek költségei jelentősen alacsonyabbak az EU más tagállamaihoz viszonyítva, nagy előnyhöz juttatva ezzel Romániát. A románok kitűnő nyelvtudással rendelkeznek, legyen szó általános iskolában tanult világnyelvekről (angol, német, francia, olasz), vagy a kisebbségek és más nemzetek nyelvéről (magyar, szerb, orosz).

Az európai kultúra és a földrajzi közelség (átlagosan két órányi távolságra van bármilyen európai célállomás) további előnyöket képez az országban, ugyanis az időzóna összeegyeztethető az Nyugat-Európaival, költség szempontjából pedig mégis előnyösebb Magyarországhoz, Csehországhoz, vagy Lengyelországhoz viszonyítva.

Számadatok:

 • 21 millió lakos

 • 34%-os az állami hozzájárulás az ország GDP-jéhez, míg Olaszországé 127%

 • 2014-2018 között újabb lehívható európai alapok érkeznek

 • 1 Euro = 4.40 lej

 • 600 lej a minimálbére egy teljes munkaidőben dolgozónak

 • 5.78 lej egy liter benzin

 • 400 lej a biztosítása egy évre egy 1.4-es motorral rendelkező személygépkocsinak

 • 60 lej adót kell fizetni egy 1.4-es motorral rendelkező autó után

 • 120 lej az autópályadíj, míg ez az összeg Szlovéniában csak egy hónapot fedez.

 • 1.35 lej/km a taxi díjszabása

 • 2 órás út a távolság Brassó (ahol székhelyünk is van) és Otopeni (Bukaresti repülőtér) között.

 • 120 euró egy oda-vissza út Olaszország és Románia között, repülővel, a fapados Wizzair vagy Blueair járattal Velencéből, Bolognából, Milánóból, Cuneóból, Bergamoból, La Speziából, Rómából, Cataniából, Nápolyból és Perugiából.

 • 100 lejbe kerül egy éjszaka egy 3 csillagos hotelben.

Work Support Agency

Az Ön kedvenc ügynöksége az ideiglenes munkahely-szolgáltatásban.

WSA a közösségben

Aktivitásának első két évében a WSA teljes egészében támogatta az Fc Precizia Sacele senior futballcsapat sporttevékenységét, amely 2015-ben második helyezést ért el a Brassói Román Kupa rangadón.
2015 augusztusától a WSA az Asc Coltea 1920 seniorcsapatot támogatja, akik Románia bajnokai voltak 1927/28-ban.

Kapcsolat | WSA

Kapcsolat | WSA

W.S. AGENCY SRL

Cégjegyzékszám: J8/1538/28.09.2012
Adószám: RO 30722861
Bejelentve Romániában


WSA irodák